Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна багатоквіткова Інгрід 20 нас

Тривале та рясне цвітіння, незвичайне забарвлення квіток, стійкість до несприятливих погодних факторів! Работно квітуча петунія з унікальними квітками кремово-жовтого кольору з чіткими коричнево-жовтими прожилками, діаметром до 6 см. Формує компактні, сильно розгалужені кущики. Вирощують розсадним способом. Насіння висівають поверхню у вологий грунт, зверху накривають склом або плівкою. Період проростання насіння – 7-10 днів. Сіянці, у стадії 4-х справжніх листків, пікірують в окремі ємності. На постійне місце висаджують навесні, після обігу загрози поворотних заморозків. Чудово виглядає у групових посадках на клумбах, а також у вазонах та садових вазах.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна багатоквіткова Інгрід 20 нас : 11,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння петрушка Листова 10 г : 15,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна багатоквіткова Інгрід 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, найкращі насіння салату для вас.