Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Червона 10 нас

Чудова серія ампельної петунії з великими яскраво-червоними квітками, рясним та тривалим цвітінням! Розкішна ампельна великоквіткова петунія (тип Сурфінія) серії Лавіна. Молоді рослини прямостоячі. Пагони, виростаючи, звисають і утворюють справжню лавину з великих червоних квіток, діаметром 7-9 см. За щедрі підживлення вони винагородять Вас морем квіток діаметром 7-9 см.  Однак для того, щоб показати всю свою пишність, цим петуніям необхідно сонце. Насіння-драже у мікропробірці. Насіння на розсаду висівають поверхнево, не зашпаровуючи в грунт, зверху накривають плівкою або склом. Сходи при температурі +24-26 градусів з'являються через 4-6 днів. У момент проростання насіння необхідно стежити за вологістю ґрунту. Після проростання плівку знімають та знижують температуру до +17-18 градусів. Сіянці пікірують у фазі 2-3 справжніх листків. У відкритий ґрунт розсаду висаджують після проходження загрози заморозків на відстані 15-20 см один від одного. Для продовження цвітіння квітки, що відцвіли, видаляють. Чуйна на регулярні підживлення та поливи. Ідеальна рослина для вазонів, садових ваз, балконних ящиків, клумб та рабаток.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Червона 10 нас : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Чорний Принц 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Ампельна Лавина Червона 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, купити насіння капусти всіх видів, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.