Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Тритунія Гібридна Полярне Сяйво 20 нас

Рання, великоквіткова, стійка до несприятливих погодних факторів і неймовірно красива серія! Дуже рання серія великоквіткової петунії (тритунія) синього, фіолетового, блакитного та білого кольорів з темними прожилками на пелюстках. Рослина компактна, висотою до 25 см, квітки великі, розміром 8-10 см. Тритунія, на відміну від звичайної петунії, стійка до несприятливих умов вирощування. Вирощують розсадним способом. Насіння висівають поверхнево у вологий грунт, зверху посіви накривають склом або плівкою. Сходи з'являються через 8-12 днів. Рослина пікірують у стадії двох справжніх листочків. На постійне місце розсаду висаджують у травні-червні, після проходження загрози поворотних заморозків. Використовують для оформлення клумб, рабаток, вазонів та балконних ящиків.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння петунія Тритунія Гібридна Полярне Сяйво 20 нас : 16,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння шпинат VIP 10 г : 31,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для ягідних культур (NPK 15.17.28) 100 г : 30,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Тритунія Гібридна Полярне Сяйво 20 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка.