Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Хіт Парад Фіолетова 10 нас

Чудово виглядає в групових посадках на клумбах і газонах, а також у балконних ящиках і кашпо! Ефектний, швидко зацвітаючий великоквітковий гібрид з мініатюрним компактним кущиком, що досягає в контейнері висоти 10-15 см, а на клумбі – 20-25 см. Квітки бархатисті, синьо-фіолетові з переливами, діаметром 10 см, рясно прикрашають кущики протягом усього літа. Використовується для групових посадок на клумбах, уздовж садових доріжок, декоративного оформлення патіо, балконів. Чудово відновлюється після дощу. Підходить для вирощування на розсаду. Добре росте на відкритих сонячних ділянках.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Хіт Парад Фіолетова 10 нас : 18,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Индетерминантный Аксиома F1 10 нас : 77,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Крупноквіткова Хіт Парад Фіолетова 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, замовити насіння чагарників та дерев, доставимо поштою насіння тютюну курильного, насіння огірків та насіння моркви з доставкою, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.