Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Супермахрова Сливовий Джем 5 нас

Чудова петунія з великими супермахровими квітками виблискуватиме своєю пишнотою на Вашій клумбі або балконі! Блискуча махрова петунія з акуратним гіллястим кущиком висотою 25-30 см. Дуже рано вступає в цвітіння, стійка до несприятливих погодних умов. Квітки синьо-лілові, дуже великі, до 10 см, схожі на квітки гвоздики з міцною фактурою, кулясті, з гофрованими, різьбленими по краю пелюстками, що створює ефект супермахровості. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Цінується за витривалість та міцність пагонів. Прикрасить клумби, вазони, балконні ящики, підвіконня, бордюри.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння петунія Гібридна Супермахрова Сливовий Джем 5 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Сонце Сардинії 25 нас : 7,50 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем для Укорінення NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Супермахрова Сливовий Джем 5 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, доставимо поштою насіння тютюну курильного, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості.