Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Дует суміш 10 нас

Блискуча серія петуній з супермахровими великими квітками! Гібрид махрової петунії з акуратним гіллястим кущиком, висотою 25-38 см. Гібрид з інтенсивним зростанням, раннім рясним цвітінням і стійкістю до несприятливих погодних умов. Формує об'ємний, компактний кущ діаметром 25-30 см. Квітки кулясті, діаметром 5-5,5 см, з гофрованими, різьбленими по краю пелюстками, що створює ефект супермахровості. Складну фактуру квітки наголошують на яскравих забарвленнях. Посів насіння проводять із лютого до березня. При зимовому посіві сходам необхідне підсвічування. Сходи з'являються через 7-12 днів. На постійне місце висаджують, коли мине небезпека заморозків. Цвіте із кінця травня весь сезон. Світлолюбна і досить посухостійка. Віддає перевагу легким, родючим, добре дренованим грунтам. Прикрасить клумби, вазони, балконні ящики, підвіконня, низькорослі бордюри.

Страна происхожденияUSA

Ціна на насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Дует суміш 10 нас : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння пряні культури базилік Російський Гігант Фіолетовий 0,2 г : 9,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння петунія Гібридна Махрова Крупноквіткова Дует суміш 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..