Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння незабудка Садова Помпадур 0,1 г

Ніжна, раноквітуча рослина, яка прикрасить Ваш сад і зробить його ще прекраснішою! Багаторічна рослина з коротким кореневищем і щільною розеткою прикореневого листя, що вирощується як дворічна. Утворює низькі, щільні кущики, висотою 25-30 см, суцільно посипані дрібними квітками. Квітки блакитного кольору, дуже коротких суцвіттях. Цвітіння раннє – з травня по червень, протягом 40-45 днів. Рослина світлолюбна, проте може рости в тіні та півтіні. Насіння у відкритий ґрунт висівають у травні-червні. Рекомендується для оформлення квітників, балконів, газонів, рабаток.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння незабудка Садова Помпадур 0,1 г : 4,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння гарбуз Мускатний Арахісова Олія 20 г : 30,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для троянд (NPK 16.18.24 + 0.5 MgO) 25г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння незабудка Садова Помпадур 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити інсектициди та Києві, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, купити насіння картоплі та гарбуза, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, купити насіння суниці та гарбуза.