Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння настурція Крупноквіткова Махрова Полуниця зі Сливками 1 г

Оригінальний, яскравий сорт з незвичайним забарвленням квіток прикрасить Ваш квітник і зробить його ще більш яскравим та ошатним! Оригінальний сорт з великими махровими та напівмахровими квітками незвичайного, червоно-кремового забарвлення. Рослини компактні, висотою 25-30 см, додадуть неповторну красу будь-якому квітнику або балкону. Вирощуються по краю бордюрів, у вазонах, на терасах.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння настурція Крупноквіткова Махрова Полуниця зі Сливками 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння салат Листовий Кучерявець Одеський 2 г : 7,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння настурція Крупноквіткова Махрова Полуниця зі Сливками 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, у нас можна купити протруйники у Києві, якісні насіння селери та редьки, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., замовити насіння чагарників та дерев, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, ефективний садовий вар для вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.