Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння настурція Велика Індійський Вождь 2 г

Багато цвітіння, ніжний аромат і пікантний смак! Декоративна однорічна рослина, що є прикрасою саду. Квіти великі, ароматні, яскраво-червоного кольору. Цвіте рясно до самих заморозків. Підходить для вирощування у квітниках, рабатках, бордюрах, балконних контейнерах, вазонах. Насіння у відкритий ґрунт висівають у квітні-травні. Цвіте з червня до вересня. Квіти та листя, які мають пікантний смак, використовують у кулінарії. При вирощуванні в квітнику добре поєднується з ромашкою, левкоєм, агератумом та іншими садовими квітами.

Страна происхожденияPL
Сортоднолетние

Ціна на насіння настурція Велика Індійський Вождь 2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння диня Ефіопка 10 г : 45,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін-Екстра 1 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння настурція Велика Індійський Вождь 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, якісні насіння селери та редьки, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки.