Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння настурція Велика Махрова Суміш Везувій 2 г

Незамінна в озелененні садової ділянки рослина! Декоративна однорічна рослина, висотою до 30 см. Квіти великі, махрові, до 4 см у діаметрі, з приємним ароматом, різних відтінків. Підходить для вирощування у квітниках, рабатках, бордюрах, балконних контейнерах, вазонах. Насіння у відкритий ґрунт висівають у квітні-травні. Цвіте з червня до вересня. Квіти та листя, які мають пікантний смак, використовують у кулінарії. При вирощуванні в квітнику добре поєднується з ромашкою, левкоєм, агератумом та іншими садовими квітами.

Страна происхожденияF
Сортоднолетние

Ціна на насіння настурція Велика Махрова Суміш Везувій 2 г : 13,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Базилік Листя Салату 0,3 г : 7,50 грн

Ціна на біостимулятор росту та подолання стресових факторів Мегафол 25 г : 33,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння настурція Велика Махрова Суміш Везувій 2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.