Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння наперстянка Шампань суміш 0,15 г

Красива, яскрава суміш для збірних квітників та садових клумб! Дворічна рослина, висотою 90-120 см, з дзвінковими квітками рожевого, жовтого, кремового та пурпурового забарвлень з темно-коричневими цятками у квітковому позіхі. Рослина невибаглива, морозо-і посухостійка, добре росте на сонці та в півтіні. Прикрасить будь-який квітник. Добре виглядає як в одиночних, так і групових посадках.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння наперстянка Шампань суміш 0,15 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Пляжний Чері 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-С для огірків, кабачків та баштанних культур NPK (17.7.21) + мікроелементи 25 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння наперстянка Шампань суміш 0,15 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння картоплі та гарбуза, мінеральні добрива за акційною ціною, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння овочів будь-яких видів, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.