Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння наперстянка Пурпурова суміш 0,1 г

Високодекоративна рослина з дзвоновими квітками чудово виглядає в групових посадках! Дворічна рослина. Стебла прямі, висотою 70 см з різнобарвними в дрібну цятку квітками, що нагадують за формою наперсток. Квіти зібрані в односторонні колоски. Віддає перевагу Півтіні. Насіння у відкритий ґрунт висівають у травні-червні та під зиму. Цвіте на другий рік із червня по серпень. Красива декоративна рослина з великим оксамитовим листям і незвичайної форми квітами. Використовують для посадок у великих групах на nbsp; клумбах, рабатках, газонах та вздовж доріжок.

Страна происхожденияNL
Сортдвухлетние

Ціна на насіння наперстянка Пурпурова суміш 0,1 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Балконний Червоний F1 10 нас : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор зав'язь (NPK 0.25.50) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння наперстянка Пурпурова суміш 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, ефективний садовий вар для вас, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі.