Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння наперстянка Пурпурна Ексельсіор суміш 0,2 г

Чудова рослина для створення живоплотів та окремих груп на газонах та квіткових міксбордерах! Трав'яниста дворічна рослина висотою 120 см з великими пишними суцвіттями довжиною до 80 см. Цвіте у червні-серпні. Квітки великі (довжиною 3-4 см) дзвонові білого, рожевого, червоного забарвлення, зібрані в ефектне суцвіття-кисть. При видаленні відцвілих суцвіть утворює нові квіткові стрілки. Морозо- та посухостійка. Світлолюбна, але може рости і в півтіні (квітки стають дрібнішими). Віддає перевагу пухким, родючим і водопроникним грунтам. Вирощують посівом насіння у відкритий ґрунт наприкінці травня-початку червня. Сходи з'являються на 8-10 день. Використовується для посадки в групах, міксбордерах, у будівель, а також на зріз.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння наперстянка Пурпурна Ексельсіор суміш 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння бобові вігна Фазенда 10 нас : 8,00 грн

Ціна на водорозчинне добриво Хелатін Фосфор-Калій PK (40:27) 50 мл : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння наперстянка Пурпурна Ексельсіор суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, купити насіння овочів будь-яких видів.