Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мальва Махрова Скарлет Чатерс Стрейн 0,3 г

Розкішна, дворічна, високоросла рослина, справжня прикраса Вашого саду! Стебла міцні, прямостоячі, висотою 1,5-1,8 м. Квітки великі, махрові, діаметром 12-16 см, яскраво-червоні. Краї пелюсток гофровані, що надає квіткам додаткову махровість, привабливість та розкішність. Рослина теплолюбна, посухостійка, до ґрунтів невимоглива, витримує пересадку на будь-якому періоді вегетації. Дуже декоративне у групових посадках на тлі стін, огорож, огорож. Віддає перевагу сонячним ділянкам.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння мальва Махрова Скарлет Чатерс Стрейн 0,3 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Червона Шапочка 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мальва Махрова Скарлет Чатерс Стрейн 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, купити насіння капусти всіх видів.