Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мальва (шток-троянда) Монарх суміш 0,2 г

Чудова рослина з великими, махровими квітками яскравих забарвлень! Популярний дворічний вік, висотою 50 см, з великими, махровими кольорами різних кольорів. Цвіте у червні-вересні. Ефектно виглядає невеликими групами на газонах. Зрізані стебла стадії бутонів розкриваються у питній воді. Насіння на розсаду висівають на початку березня. Сходи з'являються на 14-20 день за температури + 18 градусів. У травні рослини висаджують на постійне місце на відстані 50 см. При безрозсадному способі вирощування насіння висівають у відкритий ґрунт у травні-червні. Рослина світлолюбна та посухостійка.


У 1 грамі міститься 135 насінин
< /p>

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння мальва (шток-троянда) Монарх суміш 0,2 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння диня Нево F1 10 нас : 42,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво від грибкових хвороб рослин Монокалій Фосфат 15 г МPK (54:34) : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мальва (шток-троянда) Монарх суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, замовити насіння чагарників та дерев, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні, комплексна розпродаж насіння на нашому сайті.