Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мальва Махрова Еппл Блоссом 0,3 г

Розкішна, дворічна, високоросла рослина, справжня прикраса Вашого саду! Одна з найпопулярніших дворічних садових рослин, що досягають 180-200 см у висоту, з кистями великих, махрових квіток ніжно-рожевого забарвлення, за яке сорт і отримав свою назву - Колір Яблуні. Зацвітає другого року після висадки, цвіте з липня по вересень. Під час вирощування на відкритих ділянках потребує підв'язки. Широко використовують для групових посадок на газонах, клумбах, міксбордерах, а також для створення живоплотів уздовж парканів та різних будівель. Прекрасна у зрізанні - довго зберігає свіжість у воді, а бутони поступово розпускаються один за одним і перетворюються на прекрасні махрові, оксамитові квіти рожевого кольору. Віддає перевагу сонячним ділянкам, пухким поштам і регулярному поливу.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння мальва Махрова Еппл Блоссом 0,3 г : 15,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння бобові горох Овочевий Авола 20 г : 13,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер для декоративно-листяних рослин (NPK 24.10.15) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мальва Махрова Еппл Блоссом 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв.