Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння мак Східний Помаранчевий 0,2 г

Великі, чашоподібні квітки на тонких стеблинках дуже ефектно виглядають на клумбах і газонах! Багаторічна трав'яниста рослина з прямими, потужними стеблами, висотою 80-100 см. Квітки поодинокі, до 18 см в діаметрі, яскраво-жовтогарячого кольору. Зацвітає наприкінці травня та цвіте протягом 20 днів. Рослина світлолюбна, холодо-і зимостійка. Насіння у відкритий ґрунт висівають рано навесні – а наприкінці березня – квітні. Погано переносить пересадку. Використовують невеликі групи на рабатках, міксбордерах, квітниках і для зрізання.

Страна происхожденияD
Сортмноголетнее

Ціна на насіння мак Східний Помаранчевий 0,2 г : 21,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння пряні культури Лаванда 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Террафлекс для саду NPK (17.17.17) + мікроелементи 20 г : 13,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння мак Східний Помаранчевий 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, купити насіння капусти всіх видів, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.