Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння люпин Багаторічний Жовтий 0,5 г

Один із найпопулярніших багаторічників. Рослина висотою 50-80 см. Суцвіття багатоквіткові, кистевидні, щільні, великі, довжиною до 30-35 см, жовтого кольору. Цвіте у червні протягом 20-30 днів, якщо видаляти відцвілі суцвіття – зацвітає повторно у серпні. Рослина зимостійка, невибаглива до ґрунтів, віддає перевагу сонячним місцям, витримує заморозки до - 8 градусів, але погано реагує на значні перепади температур. Насіння висівають у ґрунт у квітні-травні, на розсаду – у березні, зацвітає на другий рік у травні. Під зиму насіння висівають наприкінці жовтня – на початку листопада. Використовують для оформлення заднього плану квітників, газонів, у групових посадках та на зріз.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння люпин Багаторічний Жовтий 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Круїз F1 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Нутріфлекс-Т для пасльонових культур NPK (15.8.25) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння люпин Багаторічний Жовтий 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, найкращі насіння салату для вас, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння овочів будь-яких видів, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя..