Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння лобелія Білосніжка 0,1 г

Тривале та рясне цвітіння - відмінна рослина для прикраси садових клумб та балконних ящиків! Однорічна рослина. Стебла тонкі, сильногіллясті від основи, густооблисті. Утворює кулясті, компактні кущики до 10-15 см заввишки. Квітки до 2 см у діаметрі, білого кольору, розташовані на коротких квітконосах. Зацвітає через 70-80 днів після посіву та цвіте з червня до вересня. Тривалість і рясність цвітіння збільшуються при своєчасному видаленні стебел, що відцвіли. Рослина теплолюбна, вимоглива до вологості ґрунту та відкритих сонячних місць. Насіння на розсаду висівають з кінця лютого до початку квітня. Насіння проростає на світлі. Сходи з'являються через 10-15 днів, у відкритий ґрунт розсаду висаджують із середини травня. Широко використовують для оформлення клумб, контейнерів, бордюрів, підвісних ящиків та садових ваз.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння лобелія Білосніжка 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння арахіс Іспанський 344 5 нас : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Ізабіон 20 мл : 24,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лобелія Білосніжка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом.