Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння лобелія Імператор Віллі 0,1 г

Унікальний живий водоспад синього кольору! Однорічна, високодекоративна ґрунтопокривна рослина. Стебла тонкі, сильногіллясті від основи, густооблисті. Утворює кулясті, компактні кущики до 10-15 см заввишки. Квітки до 2 см у діаметрі, синього кольору, розташовані на коротких квітконосах. Зацвітає через 70-80 днів після посіву та цвіте з червня до вересня. Тривалість і рясність цвітіння збільшуються при своєчасному видаленні стебел, що відцвіли. Рослина теплолюбна, вимоглива до вологості ґрунту та відкритих сонячних місць. Насіння на розсаду висівають з кінця лютого до початку квітня. Насіння проростає на світлі. Сходи з'являються через 10-15 днів, у відкритий ґрунт розсаду висаджують із середини травня. Широко використовують для оформлення клумб, контейнерів, бордюрів, підвісних ящиків та садових ваз.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння лобелія Імператор Віллі 0,1 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння цибуля на зелень Шашлична 1 г : 10,00 грн

Ціна на регулятор зростання Кристалін 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лобелія Імператор Віллі 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити насіння чагарників та дерев, відмінна газонна трава для вас.