Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння лобелія Ампельна Маркіза Ред 0,1 г

Вогняно-червоний водограй квітів цієї лобелії заворожує та притягує погляд! Однорічна ампельна рослина з тонкими сланкими пагонами, довжиною до 50 см. Цвітіння рясне та довготривале - з червня та до пізньої осені. Квіти до 2 см у діаметрі, вогняно-червоного кольору. Рослина віддає перевагу сонячним, добре освітленим місцям, вибаглива до регулярних зволожень, стійка до знижених температур. Відмінно підходить для клумб, рабаток, садових ваз та кашпо. Чудово виглядає на балконі та лоджії.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння лобелія Ампельна Маркіза Ред 0,1 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння бобові квасоля спаржева Борлетто 20 г : 26,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Епін Максі (Агромікс) 2 мл : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лобелія Ампельна Маркіза Ред 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкращі насіння салату для вас, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі, у нас можна купити протруйники у Києві, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною.