Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння лівкою Ексельсіор суміш 0,5 г

Напрочуд гарна рослина для оформлення саду та яскравих букетів! Однорічна рослина з трав'янистими або майже здерев'янілими стеблами висотою до 70 см. Цвіте в червні-вересні. Квітки діаметром 3-5 см, ароматні, зібрані в кистевидні суцвіття. Забарвлення квіток різноманітне - біле, рожеве, червоне, бузкове. Віддає перевагу добре освітленим ділянкам з пухким, дренованим, удобреним грунтом. Вирощують розсадним способом та прямим посівом у відкритий ґрунт. Посів насіння на розсаду проводять у березні. Розсаду висаджують у другій декаді травня на відстані 30 см. У відкритий ґрунт насіння висівають наприкінці квітня-початку травня з наступним проріджуванням. Використовується для отримання зрізання та оформлення ділянки. Зрізані квіти стоять у воді до 10 днів.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння лівкою Ексельсіор суміш 0,5 г : 29,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Кристал 10 нас : 37,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лівкою Ексельсіор суміш 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, допоможемо купити інсектициди та Києві, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, купити насіння овочів будь-яких видів, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт.