Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння лівкою Махровий Ексельсіор Темно-червоний 0,1 г

Напрочуд гарна рослина для оформлення саду та яскравих букетів! Однорічна рослина з трав'янистими або майже здерев'янілими стеблами висотою до 70 см. Цвіте в червні-вересні. Квітки діаметром 3-5 см, ароматні, зібрані в кистевидні суцвіття. Забарвлення квіток – темно-червоний. Віддає перевагу добре освітленим ділянкам з пухким, дренованим, удобреним грунтом. Вирощують розсадним способом та прямим посівом у відкритий ґрунт. Посів насіння на розсаду проводять у березні. Розсаду висаджують у другій декаді травня на відстані 30 см. У відкритий ґрунт насіння висівають наприкінці квітня-початку травня з наступним проріджуванням. Використовується для отримання зрізання та оформлення ділянки. Зрізані квіти стоять у воді до 10 днів.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння лівкою Махровий Ексельсіор Темно-червоний 0,1 г : 10,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Індетермінантний Бона F1 20 нас : 12,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Коктейль мікроелементів Брексіл Мікс 15 г : 23,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння лівкою Махровий Ексельсіор Темно-червоний 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити протруйники у Києві, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.