Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дзвіночок Персиколистний суміш 0,2 г

Витонче, невибаглива, дуже ніжна і красива рослина прикрасить клумбу, рабатку та бордюр! Многолітник, висота рослини до 60-80 см. Квіти у формі дзвіночків, великі до 4-5 см у діаметрі, пониклі, білого та блакитного кольорів. Рослина світлолюбна, посухостійка, витримує півтінь. Насіння у відкритий ґрунт висівають у травні-червні, розсаду висаджують у серпні-вересні. Зацвітає на другий рік – у травні та цвіте до вересня. Широко використовується в оформленні квітників, рабаток, балконів, для букетів. >

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння дзвіночок Персиколистний суміш 0,2 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння цибуля шніт Ніжнотрубчаста 0,5 г : 8,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дзвіночок Персиколистний суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

допоможемо купити насіння редиски зі знижкою, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, насіння огірків та насіння моркви з доставкою.