Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дзвіночок Махровий Малиновий Дзвін 0,2 г

Яскраві, великі карміново-рожеві квітки захоплюють своєю пишністю! Дворічна рослина з прямими стеблами, висотою 65-70 см. одному місці росте до 6 років. Квітки поодинокі, великі, лійчасто-дзвонові, на міцних квітконосах, різноманітних відтінків рожевого кольору. Розмножується насінням та розподілом куща. Використовують для посадки в альпінарії, клумби, рабатки, а також для зрізання на букети.

Ціна на насіння дзвіночок Махровий Малиновий Дзвін 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Уцінка! Спорт-профі газон для стадіонів та майданчиків з великим навантаженням EUROGRASS (DSV) 1 кг : 158,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння салат Качанний Айсберг 1 г : 8,00 грн

Ціна на біостимулятор росту рослин Циркон 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дзвіночок Махровий Малиновий Дзвін 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною.