Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння дзвіночок Середній Насичено-Синій 0,1 г

Дуже красива, ошатна рослина, яка стане фаворитом будь-якої клумби! Морозостійка дворічна рослина. Кущ пірамідальної форми, висотою до 80 см. Цвіте з червня до вересня великими кільчасто-дзвоновими квітками насичено-синього забарвлення. Дзвіночки використовують у групових посадках, на клумбах, рабатках, а також на зріз. Насіння у відкритий ґрунт висівають у травні-червні, у вересні рослини пересаджують на постійне місце. На розсаду насіння висівають у лютому-березні, у відкритий ґрунт розсаду висаджують у квітні-травні. Прекрасно росте на сонячних місцях та у півтіні. Підходить будь-який добре дренований ґрунт.

Страна происхожденияCZ

Ціна на насіння дзвіночок Середній Насичено-Синій 0,1 г : 5,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Альянс F1 50 нас : 38,00 грн

Ціна на Водорозчинне добриво Хелатін Мікс 50 мл : 14,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння дзвіночок Середній Насичено-Синій 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

ефективний садовий вар для вас, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, найкращі насіння салату для вас, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною.