Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кобея Фіолетова 0,25 г

Тривале та рясне цвітіння, численні великі квітки фіолетового кольору - ідеальна рослина для вертикального озеленення! Багаторічна, що плетуться, дуже декоративна рослина, що вирощується як однорічна. Формує численні пагони, довжиною до 4 м. Квітки дзвонові, 6-8 см в діаметрі, в момент розпускання блідо-зелені, з часом набувають фіолетового кольору. Цвіте з червня до заморозків. Рослина світло-і теплолюбна. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого - на початку березня, розсаду на постійне місце висаджують наприкінці травня - на початку червня. Широко використовують для вертикального озеленення альтанок, парканів, веранд та інших будівель.


Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння кобея Фіолетова 0,25 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Конюшина Червона 30 г : 35,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння гарбуз Парижський Червоний 5 нас : 12,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Нутріфлекс-F для кімнатних рослин NPK (18.06.19) + мікроелементи 5 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кобея Фіолетова 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, купити насіння картоплі та гарбуза, доставимо поштою насіння тютюну курильного, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, мінеральні добрива за акційною ціною, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.