Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кобея Фіолетова 0,25 г

Тривале та рясне цвітіння, численні великі квітки фіолетового кольору - ідеальна рослина для вертикального озеленення! Багаторічна, що плетуться, дуже декоративна рослина, що вирощується як однорічна. Формує численні пагони, довжиною до 4 м. Квітки дзвонові, 6-8 см в діаметрі, в момент розпускання блідо-зелені, з часом набувають фіолетового кольору. Цвіте з червня до заморозків. Рослина світло-і теплолюбна. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого - на початку березня, розсаду на постійне місце висаджують наприкінці травня - на початку червня. Широко використовують для вертикального озеленення альтанок, парканів, веранд та інших будівель.


Страна происхожденияD
Сортоднолетнее

Ціна на насіння кобея Фіолетова 0,25 г : 12,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Легенда Тарасенко 0,15 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор росту та розвитку рослин Епін+ 2 мл : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кобея Фіолетова 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, купити насіння овочів будь-яких видів, насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, купити насіння капусти всіх видів.