Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кобея Кафедральні Дзвони 4 нас

Одна з найпопулярніших рослин-ліан для вертикального озеленення саду! Однорічна, кучерява рослина з численними пагонами довжиною до 3,5-4 м. Квітки великі, діаметром до 8 см, у формі дзвіночків, світло-або темно-фіолетові. Рослина теплолюбна. Віддає перевагу освітленим ділянкам з родючими грунтами. Використовують для вертикального озеленення балконів, альтанок, огорож та огорож. Цвіте з липня та до заморозків.

Ціна на насіння кобея Кафедральні Дзвони 4 нас : 13,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння капуста Цвітна Опал 20 нас : 15,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Фертімікс-Фоліар для полуниці та ягідних культур з прилипачем NPK (15.5.30) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кобея Кафедральні Дзвони 4 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння Китано та насіння Гавриш зі знижкою для Вас, чудові гідрогелі за чудовою ціною для Вас, купити насіння картоплі та гарбуза, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.