Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г

Чудова рослина для прикраси живих букетів та створення сухих композицій! Однорічна рослина висотою 60 см. Квіти дрібні до 1 см у діаметрі, жовтого кольору, зібрані в суцвіття. Холодостійка та посухостійка рослина. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого-березні, розсаду у відкритий ґрунт висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Рослина посухостійка, невибаглива до умов вирощування. Широко використовують для прикраси клумб, рабаток, квітників, а також для зрізу в букети та різних аранжувань.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на Шляхетний (темно-зелена суміш) газон AG (DSV) 1 кг : 450,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння бобові боби Екстра Грано Віолетто 20 г : 20,00 грн

Ціна на антистрасант для кореневого та позакореневого підживлення рослин АміноСтар 25 мл : 18,50 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кермек Виїмчастий Золотий Берег 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, якісні насіння селери та редьки, високоякісні насіння баклажану зі знижкою, у нас можна купити бобове насіння за низькою ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, насіння томатів та насіння огірків у нашому каталозі.