Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння кермек Виїмчастий QIS суміш 0,2 г

Дуже популярна рослина для створення чудових квіткових аранжувань! Однорічна рослина висотою 60 см. Квіти дрібні, до 1 см у діаметрі, зібрані з суцвіття різноманітних забарвлень - жовтих, червоних, рожевих, білих, блакитних, бузкових. Насіння на розсаду висівають наприкінці лютого-березні, розсаду у відкритий ґрунт висаджують у травні, після проходження загрози заморозків. Рослина посухостійка, невибаглива до умов вирощування. Широко використовують для прикраси клумб, рабаток, квітників, а також для зрізу в букети та різних аранжувань.

Страна происхожденияNL
Сортоднолетние

Ціна на насіння кермек Виїмчастий QIS суміш 0,2 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння буряк Таунус F1 3 г : 33,00 грн

Ціна на мінеральні добрива водорозчинне добриво Мікроплант Залізо (Fe 13 %) 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння кермек Виїмчастий QIS суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, купити насіння капусти всіх видів, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, високоякісні кошти від шкідників зі знижкою, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у нас можна купити протруйники у Києві, купити насіння суниці та гарбуза.