Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста декоративна Гібридна Нагойя Рожева 7 нас

Чудова серія декоративної капусти з сильногофрованим яскравофарбованим листям! Рослини висотою 45 см, однакові за розміром, одночасно вступають у пору декоративності. Мереживне листя зібране в ошатну розетку із смарагдовим зовнішнім листям і яскраво-рожевою серединою. Декоративна капуста світлолюбна, віддає перевагу багатим гумусом грунтам; холодостійка, витримує у дорослому стані заморозки до -8-12°С, у віці розсади – ndash; до -4°С. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня у добре зволожену землю. При температурі ґрунту 18-20°С сходи з'являються через 3-5 днів. Молоді сходи лише трохи обприскують і починають поливати, коли вони зміцніють. Вирощують розсаду при температурі 12-16°С. На початку травня її висаджують у ґрунт через 50-60 см. Ідеальна для одиночних та групових посадок, використовується як обсадна рослина. Пересаджена восени у контейнер, зберігає декоративність до Нового року.

Страна происхожденияЯпония

Ціна на насіння капуста декоративна Гібридна Нагойя Рожева 7 нас : 14,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Рожевий Бегемот 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне Мікродобрива Хелат Заліза 5 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста декоративна Гібридна Нагойя Рожева 7 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, мінеральні добрива за акційною ціною, купити насіння капусти всіх видів, насіння кропу та насіння помідора у нашому каталозі, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого.