Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння капуста Декоративна суміш 0,3 г

Ця рослина подарує Вам яскраві фарби осіннього саду! Рослина однорічна, висотою 25-30 см. Оригінальна сортозміш квітів. Світло-і вологолюбна, холодостійка рослина. Віддає перевагу легким, добре дренованим, родючим грунтам. Насіння на розсаду висівають наприкінці березня - на початку квітня на глибину 1-1,5 см. При температурі +18-+20 градусів сходи з'являються через 3-5 днів. На початку травня рослини висаджують у відкритий ґрунт на відстані 50-60 см. Догляд за рослинами нескладний і передбачає регулярні поливи, підживлення та розпушування ґрунту. Максимальної декоративності рослини набувають на початку осені. Використовують для оформлення клумб, бордюрів, вазонів та інших садових форм.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння капуста Декоративна суміш 0,3 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Гірчиця Жовта 1000 г : 120,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння огіров Вдалий F1 0,5 г : 6,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння капуста Декоративна суміш 0,3 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, замовити насіння пряних трав швидко та без проблем, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., найкращі насіння салату для вас, Ви можете замовити насіння бегонії та Києві, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти, допоможемо купити насіння редиски зі знижкою.