Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння календула Рожевий Сюрприз 0,5 г

Відмінно підійде для груп, рабаток, бордюрів, зрізу та оформлення ділянок з лікарськими травами! Чарівна декоративна та лікарська рослина. Рожевий відтінок для календули – справжня рідкість. Рослина формує компактний кущик, який весь усипаний незвичайними махровими суцвіттями. Лікарська рослина – має бактерицидну і ранозагоювальну дію, використовують при захворюваннях печінки, жовчного міхура та ін. Насіння висівають у відкритий грунт на глибину 2-3 см у квітні-травні, сходи з'являються через 1-2 тижні. Цвіте з червня до жовтня. Виносить пониження температури до 5 градусів. Для більш тривалого цвітіння, необхідно видаляти суцвіття, що відцвіли. Послужить прикрасою будь-якої клумби, квітника чи балкона!

Ціна на насіння календула Рожевий Сюрприз 0,5 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння диня Титівка 20 нас : 6,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво Мерістем NPK (11.40.11) + 2MgO+MIX 25 г : 22,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння календула Рожевий Сюрприз 0,5 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, купити насіння овочів будь-яких видів, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., купити насіння капусти всіх видів, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.