Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Пурпурна Синя Зірка 1 г

Раска з синьо-білими квітками, що рясно квітуча, буде прикрашати Ваш сад до грубої осені! Красивоквітуча однорічна ліана. Росте дуже інтенсивно, досягаючи 2,5 м заввишки. Квітки лійчасті, зібрані в пучки, синьо-бузкового кольору з білою серединкою та яскравим, характерним малюнком у вигляді зірки. Рослина теплолюбна, не виносить навіть незначних заморозків. Широко використовують для вертикального озеленення альтанок, балконів, лоджій, всіляких огорож та парканів. Перед посівом насіння необхідно замочити у воді на 24 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Синя Зірка 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння капуста Білокачанна Катаріна F1 20 нас : 20,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Пурпурна Синя Зірка 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

комплексна розпродаж насіння на нашому сайті, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, ефективний садовий вар для вас, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом.