Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння іпомея Пурпурна Кримсон Рамблер 1 г

Чудова прикраса для балконів, альтанок та веранд! Напрочуд прекрасна однорічна садова рослина з довгоплетистим стеблом, довжиною 2,5-3 м, з великим, яскраво-зеленим листям і чудовими, лійчастими, ефектними квітами, червоно-малинового кольору з білою серединкою, що досягають в діаметрі 8-10 см. Рослина теплолюбна, віддає перевагу сонячним місцям, добре росте на будь-якому поживному грунті. Широко використовують для вертикального озеленення альтанок, веранд, огорож, ґратчастих огорож та стін. Насіння перед посівом необхідно замочити на 24 години.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння іпомея Пурпурна Кримсон Рамблер 1 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кукурудза Цукрова Медові Булочки 20 г : 14,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння іпомея Пурпурна Кримсон Рамблер 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, відмінна газонна трава для вас, купити насіння капусти всіх видів, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, проконсультуємо, які насіння патисону краще підійдуть для Вашої ділянки, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, купити насіння картоплі та гарбуза.