Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння Хризантема суміш 0,2 г

Яскрава, барвиста суміш прикрасить сад та подарує відмінний настрій! Однорічна рослина заввишки 60 см. Суцвіття великі, до 5-7 см у діаметрі. Квіти яскраві - білі, рожеві, жовті, червоні з темно-червоною серединкою. Рослина світлолюбива, холодостійка, доволі засухостійка. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні або безпосередньо у грунт у травні. Сходи з"являються при температурі +13-+18 градусів на 7-10 день від висіву насіння. Цвітіння тривале та рясне - з червня до вересня. Відмінно виглядає у групових насадженнях на клумбах, газонах та різноманітних квітниках. Чудово підходить для срізу.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння Хризантема суміш 0,2 г : 6,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння огірок Дерія F1 10 нас : 23,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння Хризантема суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння для балкона ціна в Києві та Україні, насіння гарбуза та насіння цибулі з доставкою поштою, у нас можна купити насіння спаржі гуртом та у роздріб, мінеральні добрива за акційною ціною, купити насіння капусти всіх видів, гарний вибір насіння артишоку у тематичному розділі, у нас можна замовити фунгіциди з дисконтом, найкраща на насіння зелені ціна в Україні.