Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гвоздика Садова Гренадін Скарлет 0,2 г

Популярна садова рослина з яскравими, великими та ароматними квітками! Багаторічна трав'яниста рослина, що вирощується як дворічна, висотою 50-60 см .Стебла прямі, тонкі, колінчасті, облистяні. Листя прикореневе, зібране біля основи куща в розетку. Рослина невибаглива, однаково добре розвивається як у яскравому сонці, і у легкій півтіні. Квіти розташовані на кінцях пагонів по кілька штук, великі   5-6 см у діаметрі, яскраво-червоного кольору з приємним ніжним ароматом. Насіння у відкритий ґрунт висівають у березні-квітні, розсаду висаджують у липні, на початку серпня. Цвітіння на другий рік – у червні-липні. Широко використовується для оформлення квітників, бордюрів, балконів.

Страна происхожденияD
Сортмноголетнее

Ціна на насіння гвоздика Садова Гренадін Скарлет 0,2 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння капуста Білоголова Українська Осінь 1 г : 5,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Суперфосфат P2O2:N (16:2) 1 кг : 75,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гвоздика Садова Гренадін Скарлет 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

пропонуємо добрива та торф'яні таблетки для вас, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, купити насіння суниці та гарбуза, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, якісні насіння селери та редьки, Ви зможете отримати насіння Китано у відділенні пошти.