Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння горошок Запашний Роял Фемелі 1 г

Чудова суміш сортів з великими квітками яскравих забарвлень! Чарівна однорічна рослина з стеблами, що лазять, висотою 1,5-2 м і довжиною квітконосів 30-40 см. Цвіте з липня до вересня. Квітки великі, зібрані у витончені кисті по 5-8 штук, різноманітних яскравих забарвлень - лавандового, синього, пурпурового, червоного, білого, бордового. Суцвіття мають вишуканий, тонкий аромат. Рослина світло-і вологолюбна, холодостійка. Використовують для вертикального озеленення та для зрізування в букети. Довго зберігає свіжість у воді.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння горошок Запашний Роял Фемелі 1 г : 8,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння пряні культури Чебрець Богородська Трава 0,1 г : 8,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для сурфіній, петуній та пеларгоній (NPK 15.9.24) 25 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння горошок Запашний Роял Фемелі 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

найкраща на насіння зелені ціна в Україні, доставимо поштою насіння тютюну курильного, купити насіння капусти всіх видів, найкращі насіння салату для вас, популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, купити насіння суниці та гарбуза, у нас можна купити екзотичне насіння високої схожості.