Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння горошок Запашний Білий 1 г

Ніжний тонкий аромат, вишукані за формою білі квіти! Однорічна, гілляста рослина з тонким стеблом, висотою 2-2,5 м. Квітки метеликового типу, ароматні, зібрані в пензлі по 5-8 шт, білого кольору. Квітконоси міцні, довжиною 30-45 см. Добре росте на відкритих, сонячних, безвітряних місцях. Потребує опори. Використовують для озеленення альтанок, огорож, для створення високих форм у квітниках, чудово поєднується з такими плетистими рослинами, як настурція та іпомея.

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння горошок Запашний Білий 1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння баклажан Модар F1 50 нас : 70,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Ліф 25 мл : 18,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння горошок Запашний Білий 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо поштою насіння тютюну курильного, замовити насіння гарбуза та інших баштанних, купити насіння суниці та гарбуза, швидко і без клопоту купити насіння фіалки з доставкою до Житомира, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто.