Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння годеція Південна Красуня суміш 0,2 г

Дуже красива рослина з чудовими махровими азалієподібними квітками! Однорічна, компактна рослина, висотою 45 см. Квітки великі, махрові, до 6 см у діаметрі, рожевого та білого кольорів, зібрані у суцвіття, які формою нагадують квітки азалії. Насіння на розсаду висівають у березні, сіянці пікірують у стадії 2-3-х справжніх листків в окремі ємності. У відкритий ґрунт розсаду висаджують наприкінці травня - на початку червня, на відстані 20-25 см. Можна вирощувати рослину також прямим посівом насіння у відкритий ґрунт у квітні-травні. Цвітіння рясно - з липня по жовтень. Віддає перевагу легким грунтам і сонячним місцям. Рослина вологолюбна. Використовують при оформленні рабаток, клумб, у групових посадках, а також для прикрашання балконів і на зріз.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння годеція Південна Красуня суміш 0,2 г : 6,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Конюшина Біла AG (DSV) 500 г : 560,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння пряні культури М"ята Мохіто Коктейльна 0,1 г : 14,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Колор 25 мл : 28,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння годеція Південна Красуня суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, допоможемо знайти насіння мангольду за низькою ціною, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, у цьому розділі насіння ліани за супер ціною, купити насіння суниці та гарбуза, якісні насіння квітів з доставкою по Україні, замовити насіння чагарників та дерев.