Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гіпсофіла Завірюха Сніжинка 0,1 г

Ніжна, повітряна рослина, яка прикрасить сад і зробить будь-який букет з квітів вишуканим! Багаторічна холодостійка рослина, формує сильно-гіллясті , ажурні кущики, висотою 80-90 см. Численні дрібні, напівмахрові білі квітки надають рослині форму пишної прозорої хмаринки. Традиційно використовується для створення контрасту на клумбах з яскравими, квітучими рослинами. Кулясті суцвіття є чудовим матеріалом для аранжування літніх та зимових букетів, надають їм більш вишуканого та святкового вигляду.

 


Страна происхожденияD

Ціна на насіння гіпсофіла Завірюха Сніжинка 0,1 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на торф"яні таблетки Джиффі 44 мм (41 мм) : 6,50 грн

Ціна на насіння перець Горький Каперіно Чилі 5 нас : 26,00 грн

Ціна на біостимулятор плодоутворений Бутон 2 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гіпсофіла Завірюха Сніжинка 0,1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

замовити насіння чагарників та дерев, перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, якісні насіння селери та редьки, купити насіння суниці та гарбуза, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою.