Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гіпсофіла Однорічна Рожева Міраж 0,25 г

Напрочуд витончена рослина, оповита хмарою ніжних рожевих квіток, зібраних у мереживні суцвіття! Ажурні квітконоси чудово виглядають у букетах, аранжуваннях, зберігають свої декоративні якості у засушеному вигляді. Віддає перевагу легким, піщаним грунтам. Насіння для проростання необхідне світло, тому при посіві їх майже не присипають. Використовують для прикраси різноманітних квітників, альпінаріїв, альпійських гірок.

Страна происхожденияUA

Ціна на насіння гіпсофіла Однорічна Рожева Міраж 0,25 г : 10,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Солероссо F1 20 нас : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добриво для вічнозелених та хвойних рослин NPK (28.14.14) + мікроелементи 20 г : 15,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гіпсофіла Однорічна Рожева Міраж 0,25 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, купити насіння капусти всіх видів, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, у нас можна купити насіння цикламену з доставкою до Маріуполя., доставимо поштою насіння тютюну курильного, підкажемо моменти про прилипачі для Вашої ділянки, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини.