Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гіпсофіла Елегантна Рожева 1 г

Дуже популярна рослина для декорування квіткових композицій! Однорічна, сильногілляста, ажурна рослина, висотою 50-60 см, кулястої форми. Квітки дрібні, рожевого кольору, діаметром до 1 см. Цвітіння багато протягом місяця - з червня по липень. Рослина холодостійка, світлолюбна і посухостійка. Використовують у групових посадках у поєднанні з іншими великоквітковими рослинами, такими як чорнобривці, ешольція, годеція та ін. Основне призначення - зріз для декорування букетів.


Страна происхожденияD
Сортоднолетние

Ціна на насіння гіпсофіла Елегантна Рожева 1 г : 9,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Льон 500 г : 68,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Кущовий Колібрі (тип черрі) 0,1 г : 6,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота (Агромікс) 2 г : 7,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гіпсофіла Елегантна Рожева 1 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

популярний розділ насіння щавель на нашому сайті, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння чагарників та дерев, купити насіння картоплі та гарбуза, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, знайти та купити насіння айстри з доставкою в Миколаїв, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави.