Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гібіскус багаторічний трав

Розкішна рослина з величезними, казково красивими квітками яскравих забарвлень! Нова лінія селекції трав'янистих зимостійких гібіскусів. Кущ величний, висотою 1,2-1,7 м, сильно розгалужений, з потужною кореневою системою, листя велике, серцеподібне або кленоподібне, цвіте на всіх бічних пагонах. Винятково декоративний під час масового цвітіння, зачаровує величезними білими квітками з ніжно-рожевою, перламутровою окантовкою з фіолетовими пильовиками або текстурованими квітками зі стиснутими гофрованими пелюстками білого кольору з рожевим напиленням, діаметром 17-27 см. Потребує поживного вологоємного грунту, мульчування, регулярних підживленнях. Зимує підгорнутим, зацвітає першого року після посіву на розсаду навесні. Розмножується насінням та розподілом куща 1 раз на 3 роки. На одному місці може зростати до 15-20 років. Казково красива квітка!

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння гібіскус багаторічний трав : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Люпин 500 г : 55,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння буряк Червона Куля 20 г : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Сульфат Магнію (Магній Сірчанокислий) MgSO4 (17:13,5) 20 г : 10,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гібіскус багаторічний трав з доставкою по Україні

Що ще нового?

доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, на нашому сайті можна легко знайдуться насіння кабачків зі знижкою, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем, відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, тут просто купити насіння амаранту в Харкові, у відповідному розділі брукви насіння зі знижкою, якісні насіння кавуна з доставкою по Україні.