Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гібіскус багаторічний трав

Розкішна рослина з величезними, казково красивими квітками яскравих забарвлень! Унікальна суміш колекційних трав'янистих гібіскусів нової лінії селекції. Кущ величний, висотою 1,2-1,8 м, сильно розгалужений, з потужною кореневою системою, листя велике, серцеподібне або кленоподібне; довжиною до 10 см, цвіте на всіх бічних пагонах. Винятково декоративний під час масового цвітіння. Розкішні квіти немов увібрали відтінки перламутрового темно-червоного, малинового і кольору бургундського вина. Квітки-екзоти цієї незрівнянної суміші досягають у діаметрі 25-27 см і стануть справжньою сенсацією літа у Вашому саду. Рослина теплолюбна, вимагає багато сонця та простору навколо. Потребує поживного вологоємного грунту, мульчування, регулярних підживленнях. Зимує підгорнутим, зацвітає першого року після посіву на розсаду навесні. Розмножується насінням та розподілом куща 1 раз на 3 роки. На одному місці може зростати до 15-20 років. Ідеальна прикраса для вашого саду!

Страна происхожденияPL

Ціна на насіння гібіскус багаторічний трав : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Віка 500 г : 54,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння огірок Фісташкове Гроно F1 20 нас : 10,00 грн

Ціна на стимулятор росту рослин Янтарна Кислота 2 г : 8,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гібіскус багаторічний трав з доставкою по Україні

Що ще нового?

перевірені часом насіння кімнатних квітів у нашому магазині, за посиланням нижче можна купити дражоване насіння недорого, лікарські рослини та лікувальні трави за чесною ціною, у нас Ви можете придбати насіння аквілегії зі знижкою, допоможемо купити інсектициди та Києві, продукція провідних ТМ - насіння буряків з доставкою для Вас., відмінний вибір: кормові трави та газонні трави, якісні насіння квітів з доставкою по Україні.