Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння гібіскус багаторічний трав

Розкішна рослина з величезними, казково красивими квітками яскравих забарвлень! Ексклюзивна суміш колекційних трав'янистих гібіскусів нової селекції. Рослина формує потужний, добре облистнений кущ, висотою 1,5-1,8 м, з сильною кореневою системою. Рослина необхідно прищипнути для створення об'ємності куща та збільшення кількості квітконосів. Квітки величезні, діаметром 20-27 см, казково красиві, малинового, рожевого, червоного і білого забарвлень, з гофрованими пелюстками, серцеподібним або кленовим листям. Цвітіння рясне і тривале - з липня до жовтня. Рослина світло-і вологолюбна. Цвіте першого року після посіву. На зиму вимагає підгортання та укриття. Чи не переносить застою води. Розмножується насінням та розподілом куща один раз на 3 роки. Довговічність рослини 15-20 років.

Страна происхожденияRU

Ціна на насіння гібіскус багаторічний трав : 45,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Еспарцет 500 г : 68,00 грн

Ціна на Торф"яні таблетки Джиффі 41 мм (38 мм) : 5,50 грн

Ціна на насіння кабачок Елеонор F1 5 нас : 20,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Майстер-Агро для кактусів (NPK 12.26.20) 25 г : 9,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гібіскус багаторічний трав з доставкою по Україні

Що ще нового?

насіння квасолі та насіння соняшника в Україні, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, у нас можна вигідно купити насіння петрушки та кропу, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, ефективний садовий вар для вас, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.