Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння жоржина Зірковий Карнавал суміш 0,2 г

Популярна, рясно квітуча садова рослина з яскравими, барвистими суцвіттями! Дуже приваблива, популярна однорічна рослина. Формує прямостоячий кущ висотою 100-130 см. Суцвіття великі, махрові та напівмахрові, язичкові пелюстки закручені по довжині в трубочки. Період цвітіння триває з липня до заморозків. Насіння на розсаду висівають у березні-квітні. За температури + 18 градусів сходи з'являються на 7-14 день. Рослини пікірують у стадії двох справжніх листків. На постійне місце розсаду висаджують після проникнення загрози заморозків. Використовують для групових посадок та на зріз.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння жоржина Зірковий Карнавал суміш 0,2 г : 7,50 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на газонна трава Полівиця AG (DSV) 300 г : 240,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння томат Детермінантний Банзай 0,1 г : 5,00 грн

Ціна на регулятор росту рослин (Полігенератор) Ферті Сет 25 мл : 20,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння жоржина Зірковий Карнавал суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

купити насіння капусти всіх видів, у нас можна вигідно купити гербіциди та рослини, у нас повний прайс на насіння плодових дерев з акційними пропозиціями, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро, найкраща на насіння зелені ціна в Україні, якісні насіння селери та редьки, у нашому інтернет-магазині можна знайти насіння цикорію з дисконтом, екзотичні насіння декоративних рослин швидко та без проблем.