Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

Новинка!

насіння гайлардія Арізона Саншайн 10 нас

Резне та тривале цвітіння, яскраві великі квітки! Невибаглива до умов вирощування, багаторічна рослина, яка все більше набирає популярності серед садівників. Рослина висотою 25-30 см із яскравими, великими квітками червоно-жовтого кольору. Вирощувати можна розсадним способом або прямим посівом насіння у відкритий ґрунт (з травня по червень місяць). Сіянці висаджують у відкритий ґрунт у стадії 4-х справжніх листків у вересні. Цвіте наступного року з червня до заморозків. Добре росте на відкритих сонячних ділянках, узимку витримує морози до мінус 15 градусів. Відмінно виглядає на передніх планах клумб по сусідству з ромашками, цинерарією та аспарагусом.

Страна происхожденияD

Ціна на насіння гайлардія Арізона Саншайн 10 нас : 24,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння кабачок Іскандер F1 100 нас : 240,00 грн

Ціна на мінеральні добрива Водорозчинне добрива Плантатор дозрівання плодів (NPK 5.15.45) 25 г : 11,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння гайлардія Арізона Саншайн 10 нас з доставкою по Україні

Що ще нового?

дізнайтесь все про насіння дині просто і без проблем, доставимо поштою насіння тютюну курильного, у нас можна купити насіння кропу гуртом та у роздріб, виростити насіння кактусів допоможуть наші добрива та насіння, найкращі в Україні насіння кукурудзи з доставкою до Кіровограда, купити насіння суниці та гарбуза, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, замовити насіння пальми з доставкою в Дніпро.