Шановні покупці! Перед заповненням кошика обов'язково зареєструйтесь та авторизуйтесь! Без авторизації замовлення не формується. Дякуємо.

насіння флокс Друмонді Вогненна Куля суміш 0,2 г

Ефектна рясно квітуча рослина для клумб, бордюрів та балконних ящиків! Однорічна рослина, висотою 45 см. Квіти з оком, зібрані в щільні великі щиткоподібні суцвіття різних розмальовок - білого, рожевого, червоного відтінків, діаметром до 10 см. Рясно і довго цвіте. Для цвітіння у червні насіння на розсаду висівають у березні, сходи з'являються через 5-7 днів. На постійне місце розсаду висаджують на початку травня на відстані 15-25 см. У відкритий ґрунт насіння висівають у травні, тоді цвітіння настає у серпні. Рослина невибаглива, світлолюбна, посухостійка. Використовується для оформлення квітників, рабаток, балконів та для оформлення букетів.

Страна происхожденияNL

Ціна на насіння флокс Друмонді Вогненна Куля суміш 0,2 г : 8,00 грн


З цим товаром найчастіше купують:

Ціна на кормові трави та сидерати Фацелія 500 г : 145,00 грн

Ціна на : 0,00 грн

Ціна на насіння Огірок Юліан F1 20 нас : 10,00 грн

Ціна на регулятор росту препарат для обробки насіння Насіння 2 мл : 5,00 грн

На цій сторінці Ви можете купити насіння флокс Друмонді Вогненна Куля суміш 0,2 г з доставкою по Україні

Що ще нового?

відмінна газонна трава для вас, насіння цибулі та насіння перцю відмінної схожості, замовити та купити насіння глоксинії у Києві, Ви можете придбати у нас насіння хвойних для створення гарного лужка, з нами та нашими засобами - захист рослин це просто, доставимо насіння агератуму у Ваш населений пункт, підкажемо, які біопрепарати підійдуть Вам, пропонуємо добрива та насіння редьки для вас.